Турагентство ANEX Tour Україна

Номер оголошення 442779

Опис

Компанія ANEX Tour працює в сфері туризму вже більше двадцяти років. За цей час компанія відкрила більше 150 офісів в Україні, Росії, Іспанії, Таїланді і В'єтнамі та інших країнах. Завдяки згуртованій команді професіоналів і любові до своєї справи, сьогодні Анекс Тур по праву вважається одним з кращих туроператорів в Україні. Щорічно її послугами користується близько 2,5 млн. туристів.

В українському туристичному сегменті туроператор ANEX Tour веде свою діяльність з 2005-го року. Щорічно її послугами користується понад мільйон українців, що становить близько 40% від частки туризму в Україні.

Туроператор ANEX Tour постійно вдосконалює якість свого продукту, залишаючи його доступним для мандрівників. Туристи компанії можуть розраховувати на високу якість послуг, першокласний сервіс і прийнятні ціни.

Наші фахівці ретельно підходять до організації відпочинку будь-якого типу. Сімейним парам компанія рекомендує кращі готелі з приємними бонусами. Групові поїздки будуть організовані таким чином, щоб догодити кожному членові групи, а індивідуальні тури продумуються так, щоб турист у підсумку залишився задоволений на всі 100%. Що вже тут говорити. Кращий туристичний оператор не дозволяє собі знижувати планку.

Сайт: https://anex-tour.com.ua/reviews/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення України | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення України | Додати оголошення безкоштовно!