Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт
Продам Енбрел, Етанерцепт

Номер оголошення 27879

Опис

Енбрел (етанерцепт - блокатор рецепторів ФНП-α0)

Є шість упаковок по 4 шприца 25млг (в кожній упаковці) ціна за упаковку 165евро.

діє до 2022 року

Інструкція із застосування:

Відео https://youtu.be/oASbM8zeLa4

Реєстраційний номер: ЛП-002122 від 04.07.2013.

Торгова назва: Енбрел.

Міжнародна непатентована назва. Етанерцепт.

Лікарська форма. Розчин для ін'єкцій.

Показання до застосування.

Ревматоїдний артріт.Ювенільний ідіопатичний поліартрит, псоріатичний артрит. Лікування активного і прогресуючого псоріатичного артриту у дорослих, коли відповідь на терапію БПВП був неадекватним.

Анкілозуючийспондиліт. Лікування дорослих з важким активним анкілозивний спондиліт, у яких традиційна терапія не призвела до суттєвого улучшеніію.

Псоріатичний артрит. Лікування активного і прогресуючого псоріатичного артриту у дорослих, коли відповідь на терапію БПВП був неадекватним.

Анкілозуючийспондиліт. Лікування дорослих з важким активним анкілозивний спондиліт, у яких традиційна терапія не призвела до суттєвого улучшеніію.

Спосіб застосування та дози.

Підшкірно.

Лікування Енбрел має призначатися і контролюватися лікарем, який має досвід в діагностиці та лікуванні ревматоїдного артриту, ювенільного ідіопатичного поліартриту ,, псоріатичного артриту, анкілозуючого спондиліту або псоріазу.

Енбрел у вигляді готового розчину 25 мг (одноразовий шприц, що містить 0,5 мл препарату) і 50 мг (одноразовий шприц, що містить 1,0 мл препарату), використовується для пацієнтів, що мають масу тіла більш 62,5 кг.У пацієнтів з масою тіла менше 62,5 кг слід використовувати ліофілізат для приготування розчину.

Перед введенням препарату необхідно уважно вивчити інструкцію

Дорослі.

Ревматоїдний артрит. Рекомендована доза становить 25 мг Енбрел двічі в тиждень з інтервалом 3-4 дня. Альтернативна доза - 50 мг один раз на тиждень.

Псоріатичний артрит. Рекомендована доза - 25 мг Енбрел двічі в тиждень з інтервалом 3-4 дня або .50 мг один раз на тиждень.

Анкілозуючийспондиліт. Рекомендована доза - 25 мг Енбрел двічі в тиждень або 50 мг один раз на тиждень.

Псоріаз. Рекомендована доза - 25 мг Енбрел двічі в тиждень або 50 мг один раз на тиждень. В якості альтернативи можна призначати Енбрел по 50 мг двічі на тиждень протягом не більше 12 тижнів. При необхідності продовження лікування Енбрел може бути призначений в дозі 25 мг двічі на тиждень або 50 мг один раз на тиждень. Терапію Енбрел слід проводити до тих пір, поки не буде досягнута ремісія, як правило, не більше 24 тижнів. Введення препарату слід припинити, якщо після 12 тижнів лікування не спостерігається позитивної динаміки симптомів.

При необхідності повторного призначення Енбрел, слід дотримуватися тривалість лікування, зазначену вище. Рекомендується призначати дозу 25 мг двічі на тиждень

Тривалість терапії у деяких хворих може перевищувати 24 тижні.

Літні пацієнти (65 років і старше).

Немає необхідності коригувати ні дозу, ні спосіб застосування.

Діти (мають масу тіла більш 62,5 кг).

У дітей з масою тіла менше 62,5 кг слід використовувати Енбрел в лікарській формі ліофілізат для приготування розчину для підшкірного введення, який дозволяє ввести дозу менше 25 мг.

Ювенільний ідіопатичний артрит (діти 4 пет і старше). Доза визначається з розрахунку 0,4 мг / кг маси тіла (максимальна разова доза 25 мг). Препарат вводиться двічі на тиждень з інтервалами 3-4 дні між дозами.

Псоріаз (діти 8 років і старше) .Доза визначається з розрахунку 0,8 мг / кг маси тіла (максимальна разова доза 50 мг). Препарат вводиться один раз в тиждень до тих пір, поки не буде досягнута ремісія, як правило, не більше 24 тижнів. Лікування препаратом слід припинити, якщо після 12 тижнів терапії не спостерігається позитивної динаміки симптомів.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: blagost69
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!