Утилізація старих меблів

Номер оголошення 575804

Опис

Сьогодні утилізація меблів є пріоритетним напрямком діяльності багатьох компаній, що працюють на сучасному ринку. Компанії-утилізатори пропонують усім своїм клієнтам великий спектр послуг, які набули широкого поширення в наш час.

Скористатися послугами компаній, що утилізують, вам доведеться в тому випадку, якщо вам необхідно буде зробити ремонт, який передбачає заміну старих меблів на нові або виклик ванної, холодильника на звалище.

Звичайно, ви можете самостійно зайнятися утилізацією меблів , старої побутової техніки або холодильного обладнання, але вам доведеться витратити багато сил і часів для того, щоб розібрати всі ці громіздкі предмети, а потім ще доведеться вирішувати питання з тим, куди ж їх вивозити?

Якщо ви звернетеся за допомогою до компанії-утилізатора, то вона візьме на себе всі обов'язки і позбавить вас багатьох труднощів і проблем. У зручний для вас час приїде бригада вантажників, виконає розбирання меблів, побутової техніки, холодильного обладнання та інших непотрібних речей.

Навантаження та розвантаження всіх предметів, що піддаються утилізації, вони також візьмуть він. Щоб скористатися цими послугами, необхідно зв'язатися з менеджером по телефону та замовити комплекс слуг. Замовляти послуги необхідно за тиждень-десять днів до передбачуваної дати.

Щодо вартості даних послуг, то вона різна і залежатиме від кількох факторів. Тобто, від переліку послуг, складності роботи, розташування клієнта та багато іншого.

Джерело: https://vyvoz.kiev.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!