Тютюнові стіки для Айкос,Гло
Тютюнові стіки для Айкос,Гло
Тютюнові стіки для Айкос,Гло
Тютюнові стіки для Айкос,Гло

Номер оголошення 475604

Опис

Тютюнові стіки для IQOS від Marlboro:

1 Blue. Аромат слабкий, смак м'який та насичений. Це найкращий варіант для повсякденного використання, так як не приїдається з часом.

2 Balanced regular. Запах практично не відчуває, нагадує звичайні сигарети. При першому використанні може запершить в горлі.

3 Menthol. Тут чітко відчувається ментол, він м'який, не створює гіркоти і дивного присмаку. Дим віддає приємною прохолодою, яка затримується в роті. Але при цьому не втрачається відчуття від звичайної сигарети. Стіки найбільш популярні серед молоді

4 Mint. Дуже сильний м'ятний смак і аромат, який повністю заглушає тютюнові прояви.

5 Purple menthol. Це незвичайний олівець. Спочатку відчувається приємний ментоловий смак і аромат, але варто розчавити капсулу, як з'являється чорничний запах. У роті може виникнути гіркоту, але зате зберігається приємна прохолода.

6 Smooth regular. Любителям екзотики припаде до душі горіховий смак. В стіках він не сильно виражений, досить швидко зникає, тому можна використовуватися для щоденного куріння.

Смаки стіків HEETS для IQOS:

1 Amber. Тютюн яскраво виражений. Запах злегка віддає звичайними сигаретами, але присутні і нові цікаві нотки. Саме цей варіант вважається кращим, щоб почати використовувати IQOS замість сигарет.

2 Тurqiuoise Menthol. Тут присутня досить сильний смак ментолу. Оточуючі не відчують тютюнових ноток в диму, тільки приємну свіжість м'яти. Після використання з'являється приємний холодок.

3 Yellow Label. Виріб має багато схожості з зразком Amber. Це підтверджує сам виробник. Але тютюн відчувається не сильно, так як кількість нікотину мінімальне. Цей варіант вважається кращим для жінок. Багато хто порівнює стіки з сигаретами Parliamet Blue.

4 Purple Label. Ще один представник ментолового запаху, але тут додані фруктові нотки. Аромат стіків досить насичений, тому цей варіант, на любителя.

5 Bronz Label Ідеальний смак шоколаду з легким присмаком чорносливу і тонкими нотками сухофруктів.

6 Grin Zing порівняно переважаючий тютюновий аромат з приємним освіжаючим смаком смак надалі переважаючий в екзотичний цитрусовий .

Реалізація тютюнових стіків для системи електронних сигарет IQOS,O. Постійно в наявності великий асортимент тютюнових стіків ,так само сигарет лідируючих позицій на ринку України,а так само країнах СНД та ЄВРОПИ.

З питань придбання продукції телефонуйте з 8:00 до 18:00 і наші менеджери дадуть відповідь на всі Ваші питання і допоможуть підібрати індивідуально продукцію для кожного клієнта.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно!