Концентрати, ароматизатори, харчові барвники Etol

Номер оголошення 517204

Опис

Смакові концентрати популярної марки Etol використовуються як у побуті, так і в ресторанному бізнесі. Концентрати необхідні для приготування оригінальних авторських напоїв. Концентрати Etol ретельно перевірені.

Застосування смакових ароматизаторів: Столичний, Сільвер, Платинум, Класичний, Шоколадний, Мигдальний, Вишневий, Вишня в шоколаді, Ірландський крем, Чорнослив, Кавовий, Ванильно-карамельний, Святковий, Гранд, Арагвай, Добірна, Ексклюзивний, Царський дозволить заощадити кошти і час на приготування напоїв з яскравими смаками. Отримати напої екстра-класу можна з використанням новинок-концентратів: Імбир-цитрус, горілка-коноплянка, чача, граппа, аніс, мохіто, амаретто. А також! Новинка! Оригінальний смак: апельсин в шоколаді!

Простота приготування напоїв з чудовим смаком, невисокі ціни на концентрати (всього 40 гривень за концентрат), зручність замовлення і, головне, бездоганна якість роблять концентрати Etol найпопулярнішими концентратами на ринку. Найприємніші ціни у нас. Якщо ви хочете купити свідомо якісні концентрати, значить, ви звернулися за потрібною адресою. Пропонуємо також замовити харчові барвники недорого. Замовляйте!

Телефоны: +380981326777, +380991326777 (Светлана).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Івано-Франківська та Івано-Франківської області | Додати оголошення безкоштовно!