Поліуретанове сполучна сполучна Herculan RB-N

Номер оголошення 651673

Опис

Характеристики та опис

    • Виробник СБР

Поліуретановий однокомпонентний клей — це в'язка речовина, що має однорідну структуру і прозорий або білуватий колір. Використовується для монтажу покриття з гумової крихти СБР, чиї характеристики дозволяють йому переходити в твердий стан без внесення затверджувачів, як це робиться у випадку використання двокомпонентних клеїв. Затвердіння відбувається за рахунок зчеплення з молекулами води, присутніми у повітрі.

Полученная таким образом плёнка, прочно удерживающая фракции крошки, образует покрытие, устойчивое к воздействию влаги, температур, химически активных веществ и разного рода загрязнений, в том числе продуктов нефтепереработки, различных масел. В результате получается стойкое сцепление элементов между собой и с поверхностью, при этом образуется практически визуально незаметный шов, обладающий высокой степенью эластичности.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно!