Холодильні та морозильні камери для складу та магазину

Номер оголошення 115086

Опис

Компанія професійного обладнання "Голос Кухаря" /golospovara.com.ua/ для кафе, барів, ресторанів, готелів, їдалень і продуктових магазинів. Пропонує за найкращою ціною: теплове та холодильне обладнання, посудомийне та електромеханічне, і пакувальне торговельне обладнання.

Холодильна камера - це модульна конструкція з сендвіч-панелей c наполенением ППУ (пінополіуретан). Холодильна камера - самий економічний спосіб зберігання продуктів, на відміну від холодильних шаф. Найбільш популярні камери невеликого об'єму: КХН-4,41 і КХН-6,61 для компактних приміщень і КХН-7,71 і КХН-8,81 для приміщень побільше.

Камери можна укомплектувати моноблоками або спліт системами охолодження для підтримки як низькотемпературного режиму від 0 до -20 градусів так среднетемпературного -5...+10 градусів цельсія.

Камери POLAIR використовуються тільки для зберігання, у рідкісних випадках для заморозки. Ви можете вибрати холодильну камеру об'ємом від 3 до 14 м3, зі стінками товщиною 80 мм або 100 мм. Також можна заказатать камеру будь-якої конфігурації і розмірів.

Замовити камеру холодильну або морозильну з агрегатом можна в нашому магазині - позоните або залиште заявку на нашому сайті і ми оперативно вышелм прорахунок.

Гарантія 1 рік. Сервіс. Доставка по Україні!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Classifieds - безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Classifieds - безкоштовні оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області | Додати оголошення безкоштовно!